zaterdag 1 oktober 2016

Een echte dierenweekje.....

Pieter en Tara en de drie kinderen zijn zondag een dagje op pad geweest. Afgelopen zondag leende hij mijn auto en met Tara en de kinderen Robyn, Daan en Joël ging het richting Burgers Zoo in Arnhem. En je weet het. Dierentuinen is altijd prijs. Burgers is ook wel een goed dierenpark. Laat nou toevallig ook het weer goed meewerken. Al met al een prima dagje uit. Ze komen niet zo dikwijls langs in de weekendberichten, vandaar dat ik het bericht deze week even aan de familie Van Son besteedt.

Vooral het aquarium bij Burgers Zoo viel bij Robyn in de smaak. Maar ook de andere dieren mochten zich verheugen in de aandacht en belangstelling van Robyn, Daan en Joël. Natuurlijk hoort er bij zo’n dag ook een frietje met snack. Eigenlijk belachelijk  als je die prijzen ziet. Zo wordt je als het ware nog eens extra uitgekleed, terwijl ook de toegangskaartjes nu niet direct als goedkoop bestempeld kunnen worden. Als je met je gezinnetje een dagje een uitstapje maakt, dan kost dat handenvol met geld. Jammer eigenlijk. Maar het was wel de moeite waard, zo heb ik begrepen. Gelukkig maar.  En dan te weten dat de vakantie toch eigenlijk al voorbij is. Bofkonten!

Maar dat was niet alles. Voor Robyn lag nog een echte verrassing te wachten bij een opvangouder. Robyn mocht een echt paard borstelen. Ze mocht zelfs paardrijden en denk je dat ze bang was? Welnee, ons Robyn is nergens bang voor. Het leverde een paar leuke foto’s op die ik van mama Tara leende. Meteen ook in het familiearchief gestopt natuurlijk. Zo ben ik ook wel weer...............
(Bron: familiearchief f.v.son; burgers Zoo 2016 Pieter, Tara, Robyn, Daan en Joël en Tara’s foto’s van paardenverzorgster Robyn).  
Geen opmerkingen:

Een reactie posten