zaterdag 30 juli 2016

Zon....zee....ziekenhuis

Dat is in het kort de afgelopen week. In de nacht van zondag op maandag werd José gebeld. Meike was behoorlijk ziek en moest naar de huisartsenpost. José in de nachtelijke uurtjes even op de kinderen passen. Op dinsdag reden we met Cas en zijn ouders naar Burgh-Haamstede voor een gezellig eerste dagje strand voor Cas en woensdag viel Anouk van de schommel af, wat een dikke pijnlijke hand opleverde. Gisteren moest zij nog naar de dokter. Een foto maken eerder was niet zinvol, omdat de hand erg opgezet was. Gelukkig was de hand vrijdag zo ver opgeknapt, die een foto niet meer nodig was. Ze kon weer knijpen, al was haar hand nog wel wat dikker en vooral blauw............... Verder zijn we in deze week nog even naar Pieter en Tara en Daan en Robyn geweest en we hebben getankt. In België uiteraard. Dat loont de moeite voor 1 euro 19
We beperken ons bij dit weekendbericht ons beperken tot een paar fotootjes van de leuke dag op het strand van Burgh-Haamstede.

De kennismaking met het strand en de zee waren dinsdag voor Cas een regelrechte belevenis. Hij speelde met het zand en liet het vol verwondering door zijn handen glippen. Hoe zou dat goedje smaken, moet hij gedacht hebben, want opeens ging ook een handvol in zijn mond. Hij vond het niet eens vreemd.... Uiteraard goed ingesmeerd tegen de zon speelde Cas in en voor zijn strandtentje alsof hij nog nooit anders gedaan had. Het werd een erg gezellige dag en het weer –het beste van de hele week- op die dinsdag werkte ook goed mee. 
Het spreekt voor zich dat hij doodmoe in slaap viel in de auto en ook ’s avonds was hij bijtijds aan zijn bedje toe, een hele ervaring rijker.

Nu is het weer zaterdag en zonder dat ik er erg in had, is onze eerste vakantieweek al weer voorbij.
(Bron: familiearchief f.van son: eerste stranddag in het leven van Cas, 26-07-2016).
Geen opmerkingen:

Een reactie posten