zaterdag 4 april 2015

En dat zijn er meteen twee……

In het midden van 2010 krijgen we er van de ene op de andere dag ineens twee kleinkinderen bij.
Tot dan toe hadden we drie kleindochters. Eerst kwam Emma, toen haar zusje René en daarna hun nichtje Anouk. Maar nu doen de heren hun intrede. Ik zal het je uitleggen. Pieter leerde een vriendin kennen. Op zich niets abnormaals. Dat gebeurt bij veel mensen zo vaak. De vonk sloeg over en daardoor kregen we met een nieuwe schoondochter ook meteen een bonus. Uit eerdere relatie had Tara, want zo heet ze, twee zoontjes: Joël en Daniël. Daarmee kwam de stand bij de kleinkinderen op 3 voor de meisjes en 2 voor de jongens. Toen Pieter Tara kwam voorstellen, kregen we er dus in één klap twee kleinzonen bij, tot vreugde van de drie dames.
Joël is de oudste. Hij werd geboren op 28 maart 2003 in Rotterdam en zijn broer Daniël, door veel mensen ook Daantje genoemd, op 3 mei 2008, eveneens in de Maasstad. 
Pieter trok aanvankelijk bij Tara in aan de Indische tuin in Rotterdam, waar haar flatje lag, maar naar verloop van tijd verhuisde hij met Tara en de jongens naar Oosterhout. 
Zowel Joël als Daan passen prima in de steeds maar uitbreidende club van kleinkinderen. Daarnaast kunnen ze ook nog eens goed leren en dat laten ze ook steeds weer zien. Joël is erg creatief, terwijl Daan meer de sportieve kant op gaat. Tot genoegen van Pieter gaat hij ook voetballen. Oh ja. En als je het mij zou vragen: ik heb respect voor Pieter en Tara, hoe zij –naar mijn mening- prima met de twee zonen omgaan. Het is niet niks om meteen al met een volledig gezin te beginnen……
Ik laat je graat van onze twee mannen een paar foto’s zien. Wij zijn trots op onze eerste 2 kleinzonen!
(Bron: familiearchief f.van son: Joël en zijn broertje Daan, Daan met nichtje Anouk, Daan met Carnaval, de kleinkinderen op Sinterklaas bij Oma, Onze kleinkinderen van toen op een rijtje).
Geen opmerkingen:

Een reactie posten